Willy Caballero: Zbog gola protiv Hrvatske prijećeno mi je smrću

Golman Chelsea otkrio frustracije nakon poraza od Hrvatske na SP

Willy Caballero: Zbog gola protiv Hrvatske prijećeno mi je smrću

Golman londonskog Chelsea Willy Caballero otkrio je u jednom intervjuu što je proživljavao na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji.

Caballero je bio prvi golman Gachosa  na utakmici protiv Hrvatske koju je Dalićeva momčad dobila senzacionalno ali sasvim zasluženo s visokih 3:0. Susret je prelomila Caballerova pogreška u 53. minuti kad je u želji da prebaci Rebića hrvatskom napadaču praktički dodao loptu.

Umjesto da je primiri loptu napadač Milana ju je iz voleja zakucao pod gredu za 1:0. Modrić je u 80. minuti riješio susret, a konačnih 3:0 postavio je Rakitić u sudačkoj nadoknadi.

"Svi su mislili da želim prebaciti Rebića, ali nije mi to bila namjera. Želio sam samo dodati Totu Salviju, ali sam malo zahvatio travnjak i pogriješio. Sljedeći dan bio je pakao. Svi su najednom imali moj broj i slali mi razne poruke. Bilo je i prijetnji smrću. Stalno sam razmišljao o svojoj obitelji i njihovoj sigurnosti", rekao je Caballero.

Argentinski selektor Jorge Sampaoli ga je nakon te utakmice stavio na klupu, a do kraja turnira branio je Franco Armani.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Nadao sam se da ću dobiti još jednu priliku da se iskupim, ali izbornik je tako odlučio i ja sam odluku prihvatio. Franco je odlično branio i ja sam mu prvi čestitao", rekao je Chelseajev golman.

Argentina je u osmini finala ispala od Francuske 4:3, iako je vodila 2:1. Hrvatska je osvojila prvo mjesto u skupini i otišla do finala, gdje ju je pobijedila također Francuska, rezultatom 4:2.

Top Komentari

GigantMostarski
Kako su ih pregazili ko plitak potok jbt
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi