Wilmotsova ideja neće se dopasti Mourinhu

Želi da Hazard ode u Real

Wilmotsova ideja neće se dopasti Mourinhu

Edmir Škorić

Selektor Belgije Marc Wilmots želio bi da Eden Hazard iz Chelseaja pređe u Real Madrid.

Belgijanac se povezuje s Realom, kod Jose Mourinha ionako više ne uživa povjerenje od ranije i nije moguće da se u skorijoj budućnosti transfer zaista i ostvari, što je i želja Wilmotsa.

Prema pisanju Telegrapha, Wilmots je izrazio želju da Hazard napusti Chelsea, vjerujući da bi u Realu bio još bolji.

Naravno, selektoru Belgije je u interesu da mu najbolji igrač bude u vrhunskoj formi za Evropsko prvenstvo u Francuskoj naredne godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, Wilmots smatra da će sjajni veznjaka u Realu imati veću slobodu u igri. Podsjećamo, Hazard nije igrao za vikend protiv Aston Ville, ali je bio starter sredinom sedmice protiv Dinama u Kijevu u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.