Wilshere izazvao tuču na utakmici drugog tima Arsenala
Foto: Screenshot

Veznjak izgubio živce nakon grubog starta

Wilshere izazvao tuču na utakmici drugog tima Arsenala

Jack Wilshere je ljutito reagovao nakon jednog zakašnjelog starta protivničkog igrača, te je zbog svoje reakcije isključen s utakmice "drugih" ekipa Arsenala i Manchester Cityja.

Bijesni Jack Wilshere je, igrajući za U-23 ekipu Arsenala, zaradio isključenje kada je oborio na zemlju igrača U-23 tima Manchester Cityja, Matta Smitha, koji je grubo startovao na njega.

Wilshere se ni nakon toga nije mogao smiriti, pa se još igrača, obje ekipe, pridružilo naguravanju na sredini terena. U jednom trenutku je fudbaler Arsenala, Tyreke Wilson, čini se pokušao nogom udariti Wilsherea, međutim situacija se ubrzo smirila.

Ipak, čini se da Wilshere, nekada velika nada engleskog fudbala, polako gubi živce zbog činjenice da je njegova budućnost i dalje pod znakom pitanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, ovaj 25-godišnji veznjak je odavno izgubio svoje mjesto u prvoj ekipi Arsenala, te je prošlu sezonu proveo u Bournemouthu, a još nije poznato da li će do kraja prelaznog roka ponovo promijeniti sredinu.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi