Wilshere je najveći peh u fudbalu

Ponovo se povrijedio

Wilshere je najveći peh u fudbalu

U savremenom fudbalu vjerovatno ne postoji fudbaler koji češće izbiva sa terena zbog povrede od Jacka Wilsherea.

Ovaj veznjak je prije nešto više od dvije sedmice stigao iz Arsenala u Bornemouth na posudbu, a trener Bornemoutha je odmah nakon toga izrazio nadu da će Wilshere ostati čitav, odnosno da će ga zaobići povrede.

Ipak, njegove želje se nisu ispunile jer se Wilshere veoam brzo povrijedio, a u pitanju je povreda skočnog zgloba. Za sada nije poznato koliko će odsustvovati sa terena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Wilshere je veoma kvalitetan igrač. Želim da bude u timu što je prije moguće, ali ne želim da ga požurujem sa povratkom na teren jer nam je potreban na duže staze. Želim da nam igra dugo i bez problema", rekao je trener Bornemoutha Eddie Howe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi