Witsel: Juventus je dobra destinacija za mene

Fudbaler Zenita u Juventusu?

Witsel: Juventus je dobra destinacija za mene

Axel Witsel u nadolazećem prijelaznom roku mogao bi napustiti redove Zenita iz St. Petersburga.

Vezni igrač belgijske reprezentacije spreman je za novo iskustvo u karijeri, a u razgovoru za ruske medije priznao je da pregovara sa čelnicima Juventusa. 

"Imam 26 godina i mislim da je vrijeme za korak naprijed u karijeri. Uvijek sam govorio da ne želim napustiti Zenit dok ne osvojim naslov prvaka, a sada se i to dogodilo", kazao je Witsel i dodao:

"Cilj mi je preseliti u najbolji klub u najboljoj ligi. Bilo je razgovora s Juventusom i Zenitom, oni još uvijek traju. Juventus je klub sa sjajnim projektom, koji bi ih mogao vratiti na pozicije na kojima su bili sa Zidaneom i Nedvedom. To bi mogla biti dobra destinacija za mene", zaključio je Witsel.7

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo, Witsel je u Zenit dospio 2012. godine iz Benfice i ove sezone za tim iz St. Petersburga postigao je četiri pogotka i upisao jednu asistenciju. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti