Odveli ga drugim putem: Najzaslužniji je za Juventusov trofej, a pehar mu nisu dali u ruke!
Foto: Juventus/Twitter

Nije ga bilo u svlačionici

Odveli ga drugim putem: Najzaslužniji je za Juventusov trofej, a pehar mu nisu dali u ruke!

Admin Čaušević

Juventus je pobjedom nad Napolijom i desetu godinu u nizu osvojio najmanje jedan trofej, ovaj put u pitanju je italijanski Superkup.

Golove za Bianconere postigli su Cristiano Ronaldo i Alvaro Morata, a na kraju je za igrača utakmice proglašen portugalski as.

Međutim, svi oni koji su gledali susret složni su da je za osvajanje trofeja najzaslužiniji Wojciech Szczesny koji je imao dvije prvoklasne odbrane u oba dijela.

Interesantno da Szczesny uopšte nije bio u prilici da u svlačionici proslavi prvi Juventususov trofej otkako je na klupi Andrea Pirlo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, dok su svi išli u svlačionicu, odličnog poljskog golmana su odveli u drugu sobu gdje je imao doping kontrolu i samo je mogao slušati svoje saigrače kako se raduju.

"Nakon utakmice odmah su me doveli u drugu prostoriju na antidoping test, tako da nisam imao vremena ni priliku da proslavim sa saigračima. To je velika šteta jer su se odlično zabavili", ispričao je Szczesny.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Nema ni trenera na ovoj slici.
3 0
Zoilomas
Ma ovaj antidoping je fasisticka ideologija misle da mogu kad god nekoga za****vati! Zasto se njima prava ne ustrucavaju da bar ihraci imaju prozor of 2-4 sata uzeti test ili bar jedan.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi