Wolverhampton odredio ogromnu cijenu za najboljeg igrača

Želi ga City, ali...

Wolverhampton odredio ogromnu cijenu za najboljeg igrača

Najbolji fudbaler Wolverhamptona Ruben Neves već je dospio na metu brojnih velikih klubova kako iz Engleske, tako i iz ostatka Evrope.

Međutim, njegov klub ga se neće odreći tako lako i ko bude želio da ga kupi, morat će masno platiti obeštećenje od čak 110 miliona funti.

Britanski mediji su došli do informacije da Portugalac u svom ugovoru ima upravu tu otkupnu klauzulu, a ostaje da se vidi hoće li ona odbiti Manchester City koji je, za sada, najzainteresovaniji za njegove usluge.

Ruben Neves igra na poziciji zadnjeg veznog, a City u njemu vidi zamjenu za iskusnog Fernandinha. Građani su i ljetos tražili igrača na toj poziciji, ali su im tada promakli Fred i Fernandinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Ruben Neves je u Wolverhampton stigao za samo 14 miliona funti i već je sasvim jasno da će ovaj engleski klub napraviti veliki profit kada proda Portugalca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi