Wolvesi predstavili novo veliko pojačanje
Foto: Twitter/Wolves

Dendoncker zvanično u Wolverhamptonu

Wolvesi predstavili novo veliko pojačanje · Zvanično

Ako je neko poslovao na ovom prelaznom roku na Otoku onda je to Wolverhampton, koji pravi ozbiljnu ekipu za povratničku sezonu Premier lige.

Wolvesi su već ranije doveli veliki broj pojačanja, prije par dana je stigao Adama Traore iz Middlesbrougha, a danas je predstavljen i Leander Dendoncker.

Ovaj sjajni belgijski fudbaler je danas i zvanično predstavljen u Wolverhamptonu, pa je tako finaliziran njegov transfer iz Anderechta navodno vrijedan oko 13.5 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sigurno je da će 23-godišnji Dendoncker koji može igrati i u veznogm redu i u defanzivnoj liniji biti veliko pojačanje za Wolvese, a špekuliše se da bi ovaj klub do kraja prelaznog roka mogao pokušati realizovati i transfer Milanovog Francka Kessieja.

Treba istaći i da je, po svemu sudeći, propao transfer Cityjevog Zynchenka u Wolverhampton jer ovaj fudbaler nije želio napustiti Etihad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi