Wright poslao jasnu poruku Ozilu

"Ozil ne radi ništa na terenu"

Wright poslao jasnu poruku Ozilu

Eldar Ganibegović

Situacija u Arsenalu nije bajna nakon dva neugodna poraza u tri prva kola engleske Premier lige.

Nakon loših igara Topnika uslijedile su mnogobrojne kritike kako na igrače tako i na trenera Arsena Wengera. 

Jedan od onih koji je naišao ne veliki broj kritika jeste njemački internacionalac Mesut Ozil.

Veznjak Arsenala je bio najviše na udaru nekadašnjih igrača Topnika, pa je zbog njihovih kritika dao i svoj komentar u kojem se dotakao upravo toga, ali Ian Wright mu je ponovo imao šta reći. 

"Prestani da se kriješ iza Alexisa i potpiši novi ugovor. Potpiši ugovor i demantuj naše kritike, jer si neko ko je ključan za Arsenalov uspjeh", rekao je Wright, pa zatim dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igrač koji trenutno ništa ne radi na terenu, proziva ljude i ne potpisuje novi ugovor. To je smiješno. Kada počnu igrati mi ćemo prestati da ih kritikujemo. Ozil mnogo priča, ali šta tačno radi? Potpiši novi ugovor i pokaži koliko ti je stalo do Arsenala."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi