I Miralem Pjanić "reagovao" nakon povratka Xavija u Barcelonu

Na objavi na Instagramu

I Miralem Pjanić "reagovao" nakon povratka Xavija u Barcelonu

E. Čaušević

Xavi Hernandez se nakon šest godina vratio u Barcelonu.

Xavi je skoro cijelu igračku karijeru proveo u dresu Barcelone s kojom je osvojio sve što je mogao, a nakon šest godina u Kataru odlučio je da se vrati u svoj klub.

On je prethodnih godina vodio Al Sadd, ali kada je stigla ponuda Barcelone jednostavno nije mogao da je odbije ovaj put.

Pregovori Barcelone i Al Sadda trajali su nekoliko dana i konačno je dogovor postignut, a jutros je Barcelona oduševila navijače objavom da je Xavi novi trener ovog kluba.

Barcelona je na zvaničnom Instagram profilu potvrdila da se Xavi vratio kući, a na to je reagovao i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je "lajkao" ovu objavu.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sigurno je da bi Pjanić bio u dosta drugačijoj situaciji da je Xavi stigao na početku sezone i vjerovatno ga klub ne bi tek tako otpisao kao što je to uradio Ronald Koeman.

Pjanić će do kraja sezone igrati na posudbi u Bešiktašu i bit će zanimljivo vidjeti da li će Xavi narednog ljeta odlučiti vratiti bh. veznjaka u katalonski klub.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...sad ako ga i Xavi otpise i on ce biti najgori trener na svijetu...nadam se da grijesim i da ce racunati na njega.
19 0
moscleo1
Clanak se napisao na osnovu lajka.
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi