Xavi stiže na odmor u Barcelonu, ali su svi bili u čudu kada su vidjeli koliko kofera nosi

Da li se tu nešto dešava?

Xavi stiže na odmor u Barcelonu, ali su svi bili u čudu kada su vidjeli koliko kofera nosi

Endin Čaušević

Španski mediji objavili su večeras da bi Ronald Koeman na kraju ove sezone mogao dobiti otkaz u Barceloni.

Koeman je prije nekoliko dana održao sastanak s Joanom Laportom, ali konkretnih informacija o njegovom ostanku još uvijek nije bilo.

Sigurno je da će Nizozemac ostati na klup Barce do kraja sezone, ali su u klubu razočarani završnicom u La Ligi jer je Barcelona večeras ostala bez ikakvih šansi da postane pravak nakon što je Celta slavila na Camp Nouu sa 2:1.

Iako je Koeman dobio podršku od Laporte prije nekoliko dana to mu nije garancija da na kraju sezone neće dobiti otkaz.

Navodno, Laporta je već razgovarao s svojim prvim kandidatom za novog trenera, a to je Xavi Hernandez. Legendarni veznjak Barcelone produžio je prije nekoliko dana ugovor s katarskim Al Saddom, ali se "osigurao" ukoliko dođe poziv iz Španije.

Naime, u novom dvogodišnjem ugovoru s Al Saddom nalazi se klauzula po kojoj Xavi može otići bez obeštećenja ukoliko dođe ponuda Barcelone.

Sezona u Kataru je završena i Xavi je već na odmoru, a očekuje se da će sutra sa svojom porodicom doputovati u Barcelonu. Međutim, jedan detalj posebno je zaitrigirao špansku javnost.

Njegova supruga Nuria objavila je fotografiju da su koferi spremni za polazak, ali mnogi su shvatili da su oni spakovali gotovo sve što imaju. Odmor će trajati nekoliko sedmica, a ponijet će najmanje deset kofera što je čini se previše za dvosedmični odmor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Opis nije dostupan.

Španski mediji objavili su ovu fotografiju i poručili da bi se Xavijev odmor u Barceloni mogao pretvoriti i u ostanak u ovom gradu. Međutim, niko još uvijek nije konkretno reagovao na sve ove špekulacije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
Koeman nije ni donosio.Znao je da nece dugo. Toje za njega bio godisnji odmor.
5 0
Zoilomas
Samo su dva za njega ostali su za Koemana i jos par igraca koji odlaze.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi