7

Komentari (7)

user1620593935
Nema veze. Bolje je posteno ispasti nego prolaziti i osvajati trofeje uvijek uz pomoc sudaca kao Real.
Chupy
Druze nisi nimalo relan. Ja vise simpatisem Barcu od Psg. Naravno da ste bili ravnopravni, cak i bolji 11:11. Ali crveni karton vista kao suza. Napadac 1:1 ide na golmana, start s ledja, to je crveni karton. Malo zalosno ali odluka 100% ispravna. Tako da nemas sta komentarisati sudjenje. Araujo je kreten jer nije procijenio situaciju. U momentu kada je napadac primio loptu i dao je u for, znaci, nema sanse niti 1% da bi iskontrolisao loptu i da bi dosao do nje. Golman je bio blize lopti bar 2 sekunde. Znaci 100% bi lopta bila golmanova. Nista se ne bi desilo iz te situacije. Al et.
ubnt
Xavi je iz generacije koja je osvajala za vrijeme Negreire. Sve što je osvojio 90% je zahvaljujući Negreiri. Za njega je šok kada ima pošteno suđenje.
FudbalskiGenije
Keru jedan smrdljivi, sve čisto bilo. Šutiraš, udaraš, psuješ. Zabranio bi ti 50 godina sporta bilo kakvog.
user1708040072
Nisi ti za trenera tebra... Poslije barce ode ti u kups ligu neku...
Sioux1921
Ko o cemu ***** o postenju
Ramo Legenda
Ti ne volis pricati o sudijama???? A smradu, ****aru katalonski pricate o sudijama svaki dan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.