8

Komentari (8)

Madridista
Da li je Real kriv zato što je barcelona primila 70 golova na 50 utakmica ove sezone? Kažite mi plačičkepi katalonske??
user1620593935
Nije Xavi nista kriv. Izvukao je maksimum iz ekipe, a da ih nisu pokrali oba puta u ligi protiv Reala sve bi bilo drugacije. Naravno, Realu se sve namjesta kao i uvijek i sa VARom i bez VARa
BAJSJECAR1977
VAR ih zaustavio...na Uefin pogon ništa vise...zato i nema lovorika,odkad je poceo VAR
Cubarsi
Ma nabijem te na khurac ja, šta je prošle sezone bilo??? Kad mi navijači Realu krenu o moralu pričati mafijo državna uboga, Boga pitaj iza koliko života stoje uposlenici Reala što od uprave pa i sam Perez, sociosa itd...a kamoli kriminala, penali protiv Shakhtar-a, Almerije, mislim ja razumijem pokrasti Bayern, Barcu i ostale te velike klubove ali ove male da krasti da pobijede to ste sami sebe nadmašili..
Realno01
Cubarsi.Zato je klub tu gdje jeste jer su svi istog mentaliteta.Samo kuknjava,svi drugi krivi itd.Xavi rekao kako jeste i kako stoje stvari i odmah noga.Od onako dominantne Barce ostade grupa plača i kukatora.O namještanju haj da neko priča ali Barca to nikome ne ide u glavu
BAJSJECAR1977
Cubarsi
Ja sam rekao da navijači ne seru i da oni ne prosipaju moral...Mislim, toliko od mene, dovoljno sam rekao.
Cubarsi
Ne udaraj sebi lajkove keru zaostali mentalno, drži se onog svog ciganluka od tima i ne zaviruj u tuđa polja, crnci, kriminalci, ublehaši, ubice itd su tvoj domet druženja sa takvim a samim tim i navijanje za takve.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.