Koemanu neće biti dobro kada vidi kako su se sinoć pozdravili Xavi i Laporta

Sigurno će ponovo da kuka

Koemanu neće biti dobro kada vidi kako su se sinoć pozdravili Xavi i Laporta

Endin Čaušević

Barcelona je uspjela da se plasira u četvrtfinale Evropske lige.

Katalonci su sinoć u revanšu osmine finala u gostima slavili protiv Galatasarayja sa 2:1 i izborili su svoje mjesto u današnjem žrijebu četvrtfinala ovog takmičenja.

Galata je vodila od 28. minute sa 1:0, ali je Barcelona u nastavku meča uspjela da dođe do preokreta golovima Pedrija i Aubameyanga i na kraju se plasira u narednu fazu Evropske lige.

Nakon utakmice igrači Barce su proslavili ovu pobjedu i plasman dalje, a Xavi je bio itekako ponosan i sretan zbog novog uspjeha, te je ispred svlačionice čekao igrače kako bi im čestitao.

Barcelona je objavila video koji pokazuje da Xavi ima odličan odnos s igračima, ali i sa čelnicima katalonskog kluba.

Xavi se nakon meča srdačno pozdravio sa Joanom Laportom, a tu su još bili Jordi Cruyff i Mateu Alemany koji su među najzaslužnijim ljudima za povratak Barcelone na pobjednički put.

Ovaj video na kojem se vidi pozdrav Xavija i Laporte će dodatno sigurno razočarati Ronalda Koemana koji iz dana u dan koristi priliku da izjavljuje kako on nije imao ni približan odnos s predsjednikom Barcelone kao sadašnji trener.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Koeman je prije nekoliko dana otkrio i da mu je Laporta dao otkaz u avionu pred svim igračima, a kada vidi video iz Istanbula sigurno je da će nizozemski stručnjak imati još nešto da prigovori.

"Najviše u svemu tome me boli to što su igrači sjedili iza nas u avionu dok sam ja morao doći i sjesti pored njega. Uvijek je govorio kako sam klupska legenda. Dokaži onda da je tako i ponašaj se drugačije", rekao je Koeman prije nekoliko dana u jednoj emisiji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Ja naslova, mati moja :))))
3 0
user1629988604
Vidi se da su ovi mladi fudbaleri željni dokazivanja I trofeja
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi