Xavi zadaje konačan udarac Pjaniću!

Španski AS prenosi

Xavi zadaje konačan udarac Pjaniću!

Admin Čaušević

Iz Španije stižu poprilično zabrinjavajuće vijesti za Miralema Pjanića.

Pjanić je tokom odmora radio naporno s namjerom da se dokaže Xaviju i ostane u Barceloni, ali sve bi moglo biti uzalud.

Madridski AS piše da je budućnost iskusnog veznjaka daleko od Barcelone te da bh. reprezentativac ne ulazi u Xavijeve planove.

Pod velikim znakom pitanja je Pjanićev odlazak na američku turneju 16. jula te sportski menadžment treba pronaći rješenje što je prije moguće.

S dolascima Francka Kessieja i Pabla Torrea kvota u veznom redu je popunjena te je bh. veznjak jednostavno postao višak.

AS dalje navodi da bez obzira što Xavi cijeni Pjanićev profesionalizam i volju za radom ne razmišlja stati uz našef fudbalera pa Barcelona već traži novu soluciju za 32-godišnjaka.

Oglasi

Odlična ponuda Al-Nassra

Al-Nassr iz Saudijske Arabij spremio je poprilično dobru ponudu za iskusnog veznjaka. Spremni su mu dati osam miliona dolara po sezoni i to je itekako primamljiva ponuda.

Pregovori Al Nassra i Pjanićevog agenta Falija Ramadanija su već počeli. Saudijski klub će sve pokušati jako brzo završiti, a naravno udio u svemu ima i Barcelona.

Pored Al Nassra Mire se još povezuje s povratkom u redove francuskog Lyona, a navodno postoji interes i klubova iz američkog MLS-a.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukupno u dresu Barcelone Pjanić je upisao 30 nastupa. Većinu ih je ušao s klupe i nije imao značajnog učinka.

Prošlu sezonu Pjanić je igrao na posudbi u Bešiktašu, a u bogatoj karijeri nastupao je još za Metz, Lyon, Romu i Juventus.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PantePita
Nije on nikada ni bio igrac za Barcelonu, uzeli su ga samo da se rijese one brazilske smlate Arthura.
5 8
senja
Pa nije ovo loša ponuda, ukoliko ima istine u ovome. 8 miliona. Ova usrana Barca neće ni Lewi dati puno više, ako ga uspiju kupiti...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi