6

Komentari (6)

Adrian
Modrić pa deset mjesta prazno.
axel42
Joj što kenjaju ovi u Barceloni. Svaka čast, polahko sklapaju respektabilnu ekipu, ali kad ovako počnu baljezgati, on je najbolji na svijetu. Uvjek oni nešto pametuju, tako i prije, mi smo najbolji na svijetu, imamo najboljeg igrača na svijetu itd. Daj ba pusti druge da ga hvale, samo ćeš ga tako upropastiti bezveze. Usput gdje ćeš njeg bolan porediti sa Modrićem? Momak je sila nema šta, al reći tako nešto je manjak poštovanja prema pomenutim igračima.
Malmi_Suomi
@axel42 auuuuuuu.
Kako to pišeš okano?
Daj BA pusti druge da ga hvale ??
Usput gdje ćeš NJEG bolan porediti sa Modrićem??
Daj ba oko de nam pojasni to još bolje , BA. -:)
axel42
Malmi_Suomi šta ti ovdje u mom komentaru nije bilo jasno? BA, Bolan ako ciljaš na to, nemoj se praviti pametan, čuj pojasni bolje BA? Čitaš komentare i tražiš greške u pravopisu ili izrekama, aferim momak!
denimen9
ni blizu elite
Guti
Zaista momak igra vrhunski. Xavi pravi respektabilnu ekipu uz Pedrija,Gavija,Traorea(iako je na posudbu)već licn na nešto. Bravo Xavi majstore
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.