Xavi se nada kvalitetnim pojačanjima: "Januar je idealna prilika"

Trener Barcelone

Xavi se nada kvalitetnim pojačanjima: "Januar je idealna prilika"

Edmir Škorić

Trener Barcelone Xavi Hernandez želi nova pojačanja.

Uoči sutrašnje utakmice s Osasunom, Xavi je rekao da je potrebno pojačati tim u januaru.

"Moramo poboljšati sastav i januar je sjajna prilika za to. Uvijek moramo držati prst na pulsu. Već smo se sastali s Mateuom Alemanijem, a onda ću imati još pregovore s upravom - sastanak obećava da će biti produktivan", kazao je optimistični Xavi.

"Što se tiče naših nedavnih rezultata, alarmiraju me dva poraza zaredom. Neću lagati, Bayern je puno jača ekipa od nas. Ali to je stvar psihologije, važno je da nas ti porazi ne uzdrmaju i da nas ne sputavaju", dodao je.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je istakao da će pokušati da podigne tim i nada se da će sa adekvatnim pojačanjima situacija u ostatku sezone biti puno bolja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Nisu imali love za Messija ,otkud sad za pojacanja ?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi