"Xhaka je odličan čovjek i zaista voli ovaj klub, naravno da mu dajemo podršku"

Golman Arsenala uz svog kapitena

"Xhaka je odličan čovjek i zaista voli ovaj klub, naravno da mu dajemo podršku"

E. Čaušević

Granit Xhaka ovih dana nalazi se u centru pažnje sportske javnosti nakon što se našao u svađi s navijačima Arsenala.

Švicarac je pred početak ove sezone dobio kapitensku traku od Unaija Emeryja što je naišlo na veliko negodovanje navijača. Xhaka nije briljirao u dosadašnjem dijelu sezone i dobio je žestoke zvižduke s tribina na meču protiv Crystala Palacea.

Ni Xhaka nije ostao dužan, te je uputio nekoliko psovki navijačima zbog čega se našao na velikom udaru. Švicarac nije bio jučer u konkurenciji za meč protiv Liverpoola i odbio je da se izvini navijačima zbog svog ponašanja.

Mnogi vjeruju da će mu biti oduzeta kapitenska traka, a i pitanje je da li će se uopšte vraćati u prvi tim. Rezervni golman ovog tima Emiliano Martinez poručio je da Xhaka ima veliku podršku od ostatka ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On je odličan čovjek i veoma je tužan zbog svega. Ima dobro srce i zaista voli ovaj klub. Kada neko prolazi kroz sve to jednostavno ostali igrači ga moraju podržati i pokazati mu da smo zajedno. Upravo mi to i radimo", rekao je Martinez.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti