Rotiraju trenere kao na traci: Uručili novi otkaz, čekaju 17. trenera u jednoj deceniji
FOTO: EPA

Zbog loših rezultata

Rotiraju trenere kao na traci: Uručili novi otkaz, čekaju 17. trenera u jednoj deceniji

H. Zilić
Teme:

Nevjerovatna situacija nam dolazi iz Engleske.

U posljednjih 11 sezona, Watford je smijenjio čak 16 trenera što je podatak koji se rijekto može pronaći u svjetskom fudbalu.

Nakon jučerašnjeg poraza od Leedsa, otkaz je dobio Xisco Munoz, pa će tako Watford u potragu za novim trenerom.

Ekipa je u negativnoj seriji rzeultata, izgubili su četiri od posljednjih šest mečeva i blizu su zone ispadanja u Premiershipu u svojoj povratničkoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ova odluka je zbog niza negativnih rezultata i igara koje ne obećavaju. Munozu se zahvaljujemo na dosadašnjem radu. Ekipi trebaju promjene", saopšteno je iz Watforda.

Premijerligaš bi trebao sredinom naredne sedmice imenovati novog stručnjaka tačnije 17. po redu u posljednjih 11 godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi