14

Komentari (14)

soldo64
zto igra gdje igra
Zgembic
Mogu da razumijem zezanciju ali smijanje samom sebi je vec idiotizam.
WOLF20
Postaju naporni vise sa ovim... Da im nije Cole, Heineken, kladionica i ostali sponzora ***** bi dobili 200.000eur sedmicno
NorthSide
Frajer raspoložen nakon pobjede a i prije toga s Holandijom odigrali odlično, ne vidim razlog da mu ljudi prigovaraju, gdje je nestala za****ncija???
amex
Seljačina... Igraj fudbal i suti, zbog toga si tu..
MaDaj
Seljacino, gledaj fudbal i šuti … pazi pali u oba smijera hahaha
BlueBoys
Crtu razvuc za ukrajinka
Malmi_Suomi
Mislio sam da ovaj Yarmolenko ( ako je ispravno), da je normalniji momak. I on našao da " proziva " dva ODLIČNA igrača Ronalda i Pogbu??? E moj ukrajinko kada dođeš blizu njihovog sportskog " levela" onda se javi , a sve do tada ti si samo običan igrač.
bk123
Vidiš da se čovjek za****je, dečko raspoložen poslje pobjede. Nevidim da je ikoga prozivao s lošom namjerom
Malmi_Suomi
Ne vidim jarane jbga. Za*ebaje se na račun druga dva igrača . Ako je već tako, trebao je biti originalan i ako se već zeza da skonta svoju zezanciju. Moje mišljenje a naravno i ti imaš pravo na svoje . p.s. ne bi ni valjalo da smo svi isti i da isto mislimo -;
user1022
Zasto bi zbog necijih igrackih sposobnosti, financijske moci i opcenito popularnosti, moro nekom bit naklonjen. U sali i za*****nciji sam mislio da barem nema tog drustvenog poretka, al vidim da i tu ima zatucanih ljudi. Nije ni cudo sto su svi sportasi umisljeni, kad im se "obicna raja" saginje.
Malmi_Suomi
@Mostarac94 Pogba koji je lvl?
Ma on ti nije lvl, on je francuz -;
realno_govoreci
bk123
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.