Yaya Toure ponovo zablistao

Sjajan gol fudbalera Manchester Cityja

Yaya Toure ponovo zablistao

Endin Čaušević

Manchester City u okviru 18. kola engleske Premier lige na domaćem terenu igra protiv Sunderlanda.

U finišu provog dijela City ima ubjedljivu prednost rezultatom 3:0. Domaći su do prednosti stigli u 13. minuti kada je mrežu Sunderlanda zatresao Sterling.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Samo četiri minute kasnije City je udvostručio svoju prednost. Silva je dodao loptu Toureu koji je novom majstorijom oduševio domaće navijače i pogodio za 2:0. Treći gol za City postigao je Bony u 22. minuti utakmice.


Yaya Touré Goal - Manchester City 2-0... by Bayeo
Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.