Yerry Mina skinuo kopačke, pa ušao na teren Nou Campa

Iz poštovanja prema novom klubu

Yerry Mina skinuo kopačke, pa ušao na teren Nou Campa

E. Čaušević

Kolumbijski defanzivac Yerry Mina danas je i zvanično postao novi fudbaler Barcelone, a njegovo predstavljanje održano je pred navijačima na Nou Campu.

Mina je s Barcelonom potpisao ugovor do ljeta 2023. godine i tako je ispunio svoj san da zaigra u dresu katalonskog kluba. Kolumbijac je plaćen skoro 12 miliona eura Palmeirasu, a danas je zvanično predstavljen navijačima Barcelone na Nou Campu.

Zanimljivo da je Mina na teren ušao bos jer je na taj način želio iskazati poštovanje prema travnjaku i klubu u koji je stigao. Ovaj potez je iznenadio mnoge kada su vidjeli da Mina skida kopačke i štuce. No, svakako potez za svaku pohvalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi