Yohan Blake bi želio vidjeti Ronalda u utrci na 100 metara

Najveći Boltov konkurent o fudbaleru Reala

Yohan Blake bi želio vidjeti Ronalda u utrci na 100 metara

A. Haznadarević

Predvodnik kraljevskog kluba Cristiano Ronaldo, u više navrata je pokazao da s lakoćom može pretrčati kompletan teren za manje od deset sekundi, te je zaintrigirao i neke od najboljih atletičara današnjice.

Jedan od takvih je i Jamajčanin Yohan Blake, koji je kazao kako bi bilo jako zanimljivo vidjeti Portugalca u utrci na 100 metara:

 

"Cristiano je vođa Real Madrida. Prilično je brz. Bilo bi ga zanimljivo vidjeti kako bi trčao u utrci. Mislim da bi bio brži nego što to ljudi misle", smatra vjerovatno i jedini pravi konkurent čudesnom Usainu Boltu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.