6

Komentari (6)

FahrudinKonjHodzic
budalas vratise u alzir pa tam podrzaji
Hanibal
Idiotu zar te nisu blokirali. Zasto ne pises po tudim portalima, jer ne pripadas kulturoloski i mentalno bilo kojem portalu u BiH (probosanskom i demokratskom)
FahrudinKonjHodzic
@hanibal ovoe moj portal budalasu pisem na svom ne na tudzem ne pripadam bosanskom glupanderu zatucati jasam hercegovac hadalju jedan belcim nerazumijes nista u svojoj ogranicenosti
gojazni_shljivack
Kakvi ste vi idioti, nije uhapsen zbog "podrske Palestini" nego tacno zato sto je pozivao na genocid i masovno ubijanje. Smece od portala.
Hanibal
Da je pravde bili bi osudivani na zatvor oni koji podrzavaju izraelski fasizam: ubijanje civila (posebno zena i djece), razaranje gradova, unistavanje kica i kompletne infrastrukture jednoga naroda. Zivjela slobodna Palestina. Smrt fasizmu!
CeZenicaLik
Bravo za momka i za alzirski savez
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti