Za 14 dana završava Willianov ugovor, od nove destinacije nije puno udaljen

Manchester United prati razvoj situacije

Za 14 dana završava Willianov ugovor, od nove destinacije nije puno udaljen

Edmir Škorić

Za 14 dana Willian postaje slobodan igrač, a to žele da iskoriste neki klubovi.

Još uvijek nije poznato šta će biti s Willianom, no do sada nije napravio nikakav dogvor sa Chelseajem, pa bi 30. juna mogao biti potpuno slobodan, a onda će imati priliku da bira gdje da nastavi karijeru.

Willian želi trogodišnji ugovor, Chelsea mu nije želio dati više od dvije godine ugovora i zbog toga je nastao problem. Naravno, s obzirom da će 9. avgusta napuniti 32 godine, jasno je zbog čega Plavci odbijaju da mu daju trogodišnji ugovor.

Spominjao se Willian kao moguće pojačanje PSG-a i Tottenhama, pa i Real Madrida, a sada je navodno i Manchester United u igri za njegovo dovođenje u slobodnom transferu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crveni vragovi su navodno uspostavili kontakte s Willianovim agentima i žele svom mladom napadu (Martial, Rashford, Greenwood) doprinijeti i malo iskustva dovođenjem krilnog fudbalera Chelseaja.

Bivši igrač Corinthiansa, Šahtara i Anžija je ove sezone ukupno za Chelsea odigreao 37 mečeva i postigao je sedam golova uz šest asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi