Za Harta nema mjesta više ni u Burnleyju, pa seli u novi klub?

Nekadašnji reprezentativac Engleske

Za Harta nema mjesta više ni u Burnleyju, pa seli u novi klub?

Jedan od najbolljih engleskih golmana u ovom stoljeću Joe Hart mogao bi ovog ljeta ponovo promijeniti klub.

Hart, koji je svojevremeno bio nezamjenjiv na golu Manchester Cityja i reprezentacije Engleske, u posljednjih nekoliko godina muku muči sa pronalaskom prave forme.

Nakon što je postalo jasno da Pep Guardiola neće računati na njega od 2016. godine i njegovog dolaska u klub, Hart je počeo ići na posudbe.

Prvo je otišao u Torino, potom u West Ham, a prošlog ljeta je i zvanično napustio Manchester City te prešao u Burnley.

Nakon jedne sezone i 18 upisanih nastupa za novi klub, Hart bi ponovo mogao promijeniti sredinu, a novi klub bi mu mogao biti Sheffield United, ekipa koja se ovog ljeta vratila u Premiership.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, Daily Mail prenosi kako će Hart preći u Sheffield samo u slučaju da ova ekipa ne uspije angažovati mladog 22-godišnjeg Deana Hendersona iz Manchester Uniteda.

Inače, za Harta više navodno nema mjesta u Burnleyju obzirom da su ispred njega Nick Pope i Tom Heaton, ali situacija bi se mogla promijeniti ukoliko Heaton napusti klub i pređe u Aston Villu ili Liverpool koji su zainteresovani za njegove usluge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi