Za koga će Beograd navijati, Rusiju ili Hrvatsku? Ima svakakvih odgovora

Anketa u prijestolnici Srbije

Za koga će Beograd navijati, Rusiju ili Hrvatsku? Ima svakakvih odgovora

U subotu će s početkom u 20 sati Rusija i Hrvatska igrati četvrtfinalni meč Svjetskog prvenstva, što je definitivno utakmica koja privlači najviše pažnje javnosti sa ovih prostora, a razloga je milion.

Hrvatski Index je u saradnji sa srbijanskim Blicom napravio anketu u centru Beograda, te upitao prolaznike za koga će navijati na toj utakmici. Odgovori su različiti i u najmanju ruku interesantni.

Moglo se čuti svašta, od odgovora tipa: "Za Hrvatsku, s njima smo živjeli u istoj državi", do onih: "Za Ruse jer su to naša pravoslavna braća", ili "Za Hrvate, jer su oni Srbi"...

Među onim koji su dali svoje mišljenje prepoznali smo i Miroslava Pržulja, nekadašnjeg sarajevskog konobara a danas "pjevača" i rijaliti galamdžiju poznatijeg pod nadimkom Lepi Mića koji će, očekivano, navijati za Rusiju, odnosno protiv Hrvatske.

Bilo je tu i lijepih, pa i pomalo iznenađujućih odgovora koji nam govore da polako dolaze neka nova vremena.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Source: Anketa u Beogradu: Hoće li Srbi navijati za Hrvatsku ili Rusiju? by indexpromocija

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi