Za mnoge Buffon došao do kraja

Komentari navijača

Za mnoge Buffon došao do kraja

E. Ganibegović

Za Gianluigi Buffona utakmica protiv Španije u kvalifikacijama je trebala biti posebna, međutim nakon tri primljena gola neće je se rado sjećati bar po tome.

Legendarni golman upisao je svoj 170. nastup za Italiju, te tako postao igrač sa najviše nastupa za državni tim kada su evropske reprezentacije u pitanju.  

Nakon utakmice, uslijedili su mnogobrojni komentari navijača na račun golmana Juventusa, najviše zbog primljenog pogotka iz slobodnog udarca. 

Mnogi su putem Twittera iznijeli mišljenje kako Buffon treba da ide u penziju, te da se prilika da golmanu Milana, Donnarummi. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti