Za rubriku vjerovali ili ne: Igrač Uniteda ne zna protiv koga igra danas

Dešava se...

Za rubriku vjerovali ili ne: Igrač Uniteda ne zna protiv koga igra danas

S. Grebović

Igrači Manchester Uniteda su u prošlom kolu slavili u gradskom derbiju protiv Cityja u gostima 2:1 i na taj se način, bar donekle iskupili svojim navijačima za neke prethodne utakmice.

Crveni đavoli su u toku ove sedmice na svom terenu u okviru 6. kola Evropa lige savladali AZ sa visokih 4:0 i tako ovjerili prvo mjesto u svojoj grupi.

Sve su te utakmice sada iza njih, a danas je na rasporedu nova od 15 sati kada na Old Traffordu bude gostovao Everton. No međutim, ukoliko pitate Adreasa Pereriu, United danas gostuje Watfordu.

Naime, Brazilac je na svom Twitter nalogu najavio meč 17. kola Premiershipa na kojem se jasno vidi najava pomenute utakmice sa Stršljenovima, a ne sa Evertonom, što je izazvalo lavinu urnebesnih komentara.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Neki od njih Pereiri preporučuju posjetu oftamologu, ali i psihijatru, naravno u šali.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Red
Vi bi trebali znati da ovim fudbalerima uglavnom neko vodi drustvene mreze,a iako je to bio on, pa majka mu stara eto vi nikada niste fulili članak,nešto pogriješili..
1 3
K79
To se zove propast modernog nogometa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi