Za šest godina u Interu ima nula nastupa i dva crvena kartona, a zarađuje odličnu platu

Njegov status nikome nije jasan

Za šest godina u Interu ima nula nastupa i dva crvena kartona, a zarađuje odličnu platu

E. Čaušević

Italijanski golman Tommaso Berni došao je u centar pažnje nakon što je dobio crveni karton na meču Parme i Intera.

Berni je u Inter stigao još na ljeto 2014. godine iz Torina i nevjerovatno je da u prethodnih šest godina nije upisao niti jedan jedini nastup u dresu kluba s Meazze, te od dolaska ima ulogu trećeg golmana.

Ovaj 37-godišnjak našao se u centru pažnje jer je dobio novi crveni karton u ovoj sezoni, a da uopšte nije ni igrao. Za Bernija je ovo drugi crveni karton zbog prigovora s klupe i nevjerovatno je da ima više kartona nego nastupa u šest godina koliko je u Interu.

Calciomercato jutros je otkrio da Berni u Interu zarađuje godišnje oko 200.000 eura što je fantastična cifra s obzirom da gotovo ništa ne radi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On šest godina trenira s ekipom i očito je zadužen za atmosferu u svlačionici jer nema nekog drugog objašnjenja zašto ga Inter čuva šest godina, a jasno je da na njega ne računaju.

No, i tome će uskoro doći kraj jer Berniju na kraju sezone ističe ugovor i kako stvari stoje završit će karijeru.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ekstravaganzni.
Posto vidim da mnogo ljudi ne zna. U mnogim velikim timovima postoje 2-3 tzv “mozga” koji odrzavaju finu atmosferu u svlacionici...
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi