Za sjajnog defanzivca Čelika završena sezona
Sjajni defanzivac Zeničana teško se povrijedio protiv Tuzla Citiya, te se njegov povratak na zelene terene očekuje za šest mjeseci

Miletiću pukao prednji križni ligament

Za sjajnog defanzivca Čelika završena sezona · Zvanično

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su visoko poraženi od Zvijezde 09 rezultatom 4:0 na gostovanju u Ugljeviku. Zeničani su nastupili bez nekoliko standardnih igrača, a igrački koji su danas dobili šansu nisu opravdali povjerenje Cihata Arslana.

Čelik je protiv Krupe primio pet golova, a danas četiri protiv Zvijezde 09. U dvije utakmice protiv ekipa koje se bore za opstanak primiti devet golova je mnogo, a jedan od razloga zašto su crno-crveni primili te golove je i izostanak standardnog stopera Luke Miletića.

Miletić protiv Krupe nije nastupio zbog tri žuta kartona, a u prošlom kolu protiv Tuzla Citiya vratio se u ekipu, međutim doživio je povredu, koja se ispostavila kao teža. Miletić je i danas propustio utakmicu, a njegova ekipa primila je četiri gola.

Kako je i zvanično za SportSport.ba potvrđeno za Luku Miletića završena je ova sezona. Miletiću su protiv Tuzla Citiya pukli prednji križni ligamenti, te je za njega završena sezona, a povratak na teren očekuje se za šest mjeseci. Ovaj defanzivac danas je uradio magnetnu rezonancu u Mostaru, koja je na kraju potvrdila ono najgore za ovog defanzivca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja sezone Čelik će na poziciji stopera moći računati na Vrhovca, Ćubaru, te po potrebi i Okolija, koji je nastupao na toj poziciji, iako je po vokaciji zadnji vezni.

Čelik će u narednom kolu već u subotu na Bilinom polju dočekati ekipu GOŠK-a, a pobjeda u ovom meču se nameće kao imperativ.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi