Za sve koji sumnjaju u Lukakuov "prvi dodir", Inter ima poruku

Kratki snimak

Za sve koji sumnjaju u Lukakuov "prvi dodir", Inter ima poruku

Odluka da dođe u Italiju je bila pun pogodak za Romelua Lukakua, a ispostavilo se da je njegov angažman bio pun pogodak i za Inter.

Korpulentni Belgijanac je odigrao odličnu prvu sezonu u dresu Intera i pokazao da je špic svjetske klase.

Ipak, i dalje je dosta onih koji sumnjaju u njegove kvalitete, mada je evidentno Lukaku u proteklom periodu napredovao i po pitanju tehnike, taktike...

Ono što se često osporava Lukakuu je "osjećaj". Međutim, za one koji kažu da Lukaku ima slab "prvi dodir", Inter ima poruku u vidu kratkog snimka sa utakmice sa Atalantom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Romelu Lukaku je u sezoni 2019/2020 odigrao ukupno 47 utakmica u svim takmičenjima, postigao je 29 golova i upisao pet asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prka
Super snimak..
10 0
AmarSahi
Lukaku će se nazabijati protiv Getafea danas, ipak je to Getafe, koji ima duplo lošije igrače od Intera.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi