Za Višću stiže i ponuda iz Francuske

Bh. fudbaler tražen na tržištu

Za Višću stiže i ponuda iz Francuske

Kako se bliži ljetni prijelazni rok tako, kao i svake godine, kreću medijske špekulacije o transferima.

Imun na sve to nije ni sjajni bh. reprezentativac Edin Višća o čijem odlasku iz Istanbul Basakšehira se konstantno govori, a nije ni tajna koji klubovi su u redu za njegovo dovođenje.

Već ranije smo imali priliku čitati da Višću žele Fenerbahče, zatim Trabzonspor, a prema posljednjim informacijama iz Turske u svom timu rado bi ga vidio i francuski Bordeaux.

Žirodinci su u potrazi za kvalitetnim krilnim fudbalerom, a trener Paulo Sousa označio je upravo Višću kao idealno rješenje i učinit će sve da ga angažuje ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Neće to biti nimalo lagan posao, pogotovo ako se zna da Basakšehir za Višću traži skoro deset miliona eura, a pitanje je i koliko je njemu samom privlačno da ide u Ligue 1.

Višća je, dodajmo i to, u dosadašnjem dijelu sezone postigao 14 pogodaka i tome dodao 13 asistencija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi