Za Zukanovića sezona u Italiji završena

Bh. fudbaler suspendovan

Za Zukanovića sezona u Italiji završena

Za bh. fudbalera Ervina Zukanovića sezona u Italiji je završena, pišu danas brojni tamošnji mediji.

Zukanović je u prošlom kolu protiv Fiorentine dobio crveni karton, a da pritom nije ni kročio na teren, i to nakon što je s klupe za rezerve negodovao protiv odluke glavnog arbitra Gianluce Manganiella.

Zbog nepromišljenog poteza Zukanović je na kraju kažnjen sa dvije utakmice neigranja, što ujedno znači da je za njega sezona završena, budući da su do kraja prvenstva u Serie A ostala još dva kola.

Naš defanzivac će tako propustiti duele protiv Beneventa i Torina, ali svakako da je olakšavajuća okolnost za Genou to što je ranije osigurala opstanak i pomenute utakmice neće biti od većeg rezultatskog značaja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iza Zukanovića je uspješna sezona u Genoi. Odigrao je ukupno 31 utakmicu, od prve do posljednje minute.

Top Komentari

Rat_rijeci
Jedva cekam da objavite da se oprostio od repke.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti