Zabio gol u debiju za Manchester United, pa potpisao ugovor života

Postao novi član Adidasa

Zabio gol u debiju za Manchester United, pa potpisao ugovor života

E. Čaušević

Daniel James ovog ljeta potpsao je za Manchester United u koji je stigao iz Swanseaja.

Crveni đavoli su ovog mladog igrača platili 15 miliona funti, a on je već na svom debiju pokazao da nije slučajno tu. James je debitovao protiv Chelseaja i u igru je ušao u drugom poluvremenu.

Samo nekoliko minuta nakon što je ušao u igru uspio je da postigne debitantski gol i postavi konačnih 4:0. Samo nekolio dana kasnije James je potipsao unosan ugovor s Adidasom.

Ovaj mladi igrač je postao član ove kompanije, te će nositi opremu Adidasa u narednim godinama. James je sigurno dobio veliku sumu novca za ovaj ugovor, ali detalji nisu objavljeni javno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Konj konjski
Cuj potpisao ugovor zivota a u tekstu stpji da detalji nisu objavljeni javno.Pa kako znate da je to onda ugovor zivota
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti