Zabio Partizanu, pa poručio: Nisam zainteresiran za njihov dres!
FOTO: N. Negovanović

Napredak odnio bod iz Beograda

Zabio Partizanu, pa poručio: Nisam zainteresiran za njihov dres!

Samir Mlaćo

San gotovo svakog nogometaša u Srbiji je jednog dana zaigrati za Partizan ili Crvenu Zvezdu. Ipak, postoji i izuzetci.

Jedan od njih je 26-godišnji Aleksa Vukanović, član Napretka, koji je pogodio u remiju svog tima protiv Partizana (1:1). Partizan je poveo već u 12. minuti, ali je Vukanović izjednačio, te donio svom timu bod.

Na pitanje srbijanskih novinara šta bi učinio ukoliko dobije ponudu Partizana dao je sasvim jasan odgovor. Vjerovatno za mnoge neočekivan.

"Partizan je veliki klub, zahvalio bih se na najljepši način, ali nisam zainteresovan. Lijepo mi je pod Bagdalom, a iz Kruševca želim u inostranstvo", kazao je prvi strijelac Napredka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi