"Znamo da smo balvani, ali nismo zaslužili da nam navijači vrijeđaju porodice"

Problemima Partizana ne nazire se kraj

"Znamo da smo balvani, ali nismo zaslužili da nam navijači vrijeđaju porodice"

S. Grebović

Igrač beogradskog Partizana Nemanja Nikolić odbio je da se izvini navijačima za uvrijedljivu izjavu koju je nedavno dao pravdavši se kako nije mislio na najvatrenije pristalice kluba.

Partizan je jučer na svom terenu odigrao neočekivani remi sa ekipom Napretka iz Kruševca, a sa ovim kiksom domaći navijači nikako nisu mogli da se pomire.

"Naravno da ne mislim na vjerne navijače Partizana, već na zapadu postoji grupa od 20 do 30 ljudi koja nam konstantno vrijeđa porodice. To što smo mi balvani, drvo, majmuni možemo da svarimo, ali kada vam vređaju članove porodice, majku i sestru i 'živo i mrtvo', vjerujte da to ubija u pojam nas igrače", izjavio je Nikolić.

Poslije utakmice dodao je još da uvrede igračima smetaju i da bi ljudima koji to rade najradije zabranio ulazak na stadion.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Niko od nas nije to zaslužio. Poštujemo svakog ko kupi kartu i naravno da očekuju od Partizana pobjede, a sva kritika na račun igre može da se iznese bez vrijeđanja članova porodice", dodao je Nemanja Nikolić.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Kako igrate onaj vaš krivousti predsjednik se prevrće u grobu.
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi