Liverpool pred meč protiv Zvezde kontaktirao Partizan: Klopp je imao zanimljiv zahtjev
Redsi će u Beogradu gostovati 6. novembra gdje će ih sigurno dočekati paklena atmosfera.

Pred susret 4. kola Lige prvaka

Liverpool pred meč protiv Zvezde kontaktirao Partizan: Klopp je imao zanimljiv zahtjev

Fudbaleri Liverpoola igrat će još jedan duel protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona za dvije sedmice.

Nakon što su Redsi slavili sa 4:0 na Anfieldu, slijedi i meč na stadionu Rajko Mitić, a prije tog susreta Redsi su odluučili da kontaktiraju Zvezdinog najvećeg rivala, Partizan, i da ga zamole za jednu uslugu.

Naime, Klopp ima želju da njegovi momci 6. novembra, na dan utakmice, odrade trening u Trening centru Partizana u Zemunu, pa je već zamolio Partizan da mu izađe u susret.

Kako prenose srbijanski mediji, u klubu iz Humske nisu imali ništa protiv da omoguće Liverpoolu trening, pa je teren u Zemunelu već kaparisan u terminu od 10.00 do 12.00 sati 6. novembra.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, pravila UEFA-e nalažu da gostujuća ekipa u grad domaćina mora doći barem dan prije utakmice i ima pravo odraditi jedan trening na stadionu. Očigledno je to za Kloppove momke malo, pa će i sutradan ujutru da treniraju u Zemunu.

Treba očekivati da će ovaj trening privući veliku pažnju Beograđana koji će vjerovatno na sve načine pokušati da se fotografišu sa Salahom i kompanijom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi