Zaboravili ste Libora Kozaka? Vratio se u Italiju

Bivši napadač Lazija

Zaboravili ste Libora Kozaka? Vratio se u Italiju

Mnogim ljubiteljima fudbala je iz ne tako davne prošlosti poznato ime Libora Kozaka, češkog napadača koji se najviše proslavio igrajući za Lazio.

Ovaj 28-godišnji fudbaler je za Lazio nastupao od 2008. do 2013. godine, uz jednu sezonu na posudbi u Bresciji, a prije četiri godine je prešao u Aston Villu za 6,5 miliona eura.

Kozakova karijera je naglo stala i ovaj visoki Čeh nije ostavio dublji trag u Engleskoj, a po isteku ugovora sa klubom iz Birminghama se odlučio vratiti u Italiju.

Libor Kozak će tako od ove sezone ponovo nastupati na Apeninima i to u Seriji B, pošto je jučer potpisao jednogodišnji ugovor sa Barijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bivši napadač Lazija je u prošlosti kratko igrao i za reprezentaciju Češke Republike, za koju je odigrao sedam utakmica i postigao dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi