Zaboravili ste Sulejmana Smajića: Aktivno igra, jučer je odlučio pobjednika

Odlučio pobjednika na Mračaju

Zaboravili ste Sulejmana Smajića: Aktivno igra, jučer je odlučio pobjednika

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea iz Jajca jučer su u okviru 3. kola Kantonalne lige SBK/KSB savladali momčad Nove Bile sa minimalnih 1:0.

Mreže su nakon prvog dijela mirovale, a u nastavku jedan pogodak i pobjeda Jajčana, nekadašnjeg premijerligaša naše zemlje koji od ove sezone odlučio krenuti od najnižeg ranga.

Strijelac jedinog gola bio je Sulejman Smajić, nekadašnji reprezentativac naše zemlje koji je u BiH nosio dres Iskre Zrinjskog, Olimpika i Željezničara, a nastupao je i u Belgiji.

Jajčanima je ovo bila druga pobjeda u isto toliko odigranih utakmica s obzirom da su prošlo kolo bili slobodni. Prema svemu sudeći već naredne sezone će u Drugu ligu Zapad.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Metalleghe BSI: Pilić Matej, Keran Samer (od 64.- Vujeva Antonio), Tokić Ivan, Poplašen Dragan (od 64.- Omerinović Anel), Tomazić Pejo, Saraf Anđelko, Čišija Ajdin, Grgić Luka (od 46.- Crnoja Tomislav), Smajić Sulejman, Jakšić Hrvoje, Serdar Josip (od 46.- Hajder Ahmed).Trener: Ivo Bliznac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije