Zaboravite Aubameyanga, stigao potpis koji su čekali svi navijači Arsenala

Mesut Ozil konačno produžio ugovor sa Arsenalom i dobio bogata primanja

Zaboravite Aubameyanga, stigao potpis koji su čekali svi navijači Arsenala

Još od kraja prošle sezone navijači Arsenala su strahovali da će ostati bez svog ubjitog dvojca, Mesuta Ozila i Alexisa Sancheza. Njih dvojica su oduglavlačili sa potpisivanjem novih ugovora sa Topnicima, pa su špekulacije o odlasku Nijemca i Čileanca sa Emiratesa bivale sve glasnije.

Strahovi navijača Arsenala su se obistinili kada je u pitanju Alexis Sanchez, koji je prije nekoliko dana postao igrač Manchester Uniteda, a iako se špekulisalo da bi Wenger mogao ostati i bez Ozila, to se neće desiti u skorije vrijeme.

Naime, konačno se dogodilo ono što su svi navijači Topnika dugo iščekivali. Mesut Ozil je konačno produžio ugovor sa Arsenalom.

Mesut Ozil je danas stavio svoj potpis na novi ugovor s Arsenalom koji će važiti do 30. juna 2021. godine, a Topnici su mu drastično povećali primanja, pa će on sada semdično zarađivati oko 300.000 funti na Emiratesu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, Ozil je mogao dobiti i veća primanja da je odlučio napustiti Arsenal s obzirom da su mu još unosnije ugovore nudili Manchester United, PSG, ali i kineski Guangzhou.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi