Zaboravljena braća Fabio i Rafael ponovo u istom dresu?

Nekada su bili u Manchester Unitedu

Zaboravljena braća Fabio i Rafael ponovo u istom dresu?

Jeste li zaboravili braću Rafaela i Fabia da Silvu? Kao tinejdžeri su bili na glasu da su strahoviti talenti, obojicu je 2008. godine u Manchester United doveo sir Alex Ferguson, međutim ni jedan ni drugi nisu napravili karijere kakve su se od njih očekivale.

Njihovi fudbalski putevi u međuvremenu su se razdvojili. Rafael je s Old Trafforda otišao u Lyon čiji je i danas član, dok je Fabio preko slabijih timova Premier lige i Championshipa došao do Nantesa.

Obojici ugovori ističu krajem sljedeće sezone, a tada bi mogli ponovo dijeliti svlačionicu jer ih u svojim redovima želi vidjeti Botafogo iz Rio de Janeira.

Interes je potvrio i potpredsjednik ovog brazilskog prvoligaša Ricardo Rotenberg.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Botafogo inače ima prilično visoke ambicije kada je u pitanju prijelazni rok. Na listi želja ovog kluba je i Arjen Robben, a prije nekoliko sedmica uspostavljeni su kontakti još sa John Obijem Mikelom i Yayom Toureom.

Hoće li uspjeti barem jednu od ovih zvijezda da dovedu, ostaje da se vidi.

Promo

Top Komentari

Malilav22
zvijezde koje su presst,i da blistaju Hahahahaha glupost
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti