Zaboravljeni defanzivac Barce na posudbi u Sivassporu

Douglas ide na novu posudbu

Zaboravljeni defanzivac Barce na posudbi u Sivassporu

Katalonski gigant svake godine u svoje redove dovede veliki broj igrača. Neki predstavljaju zalog za budućnost, ali se potpuno izgube u Barceloni i nikad ne dostignu svoj potencijal.

Takav je slučaj i sa desnim bekom Douglasom (27) koji je u Barcu stigao na ljeto 2014. godine iz brazilskog Sao Paula.

Ipak, na Nou Campu se nikada nije uspio izboriti za svoje mjesto. Nakon dvije godine u Barceloni poslan je na posudbu u Sporting Gijon, a uslijedila je potom i posudba u Benficu.

Nije se uspio dokazati ni u Benfici, pa je Barcelona ovog igrača sa kojim ima ugovor do narednog ljeta odlučila poslati na novu posudbu - ovaj put u redove turskog superligaša Sivasspora.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Navodno je Doulgas spreman dogovoriti i stalnu saradnju sa Sivassporom, te bi trebao postati "punopravni" član ovog kluba po isteku ugovora sa Barcom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi