Zaboravljeni fudbalski majstor spašava Palmeiras

Ze Roberto zabija i u petoj deceniji

Zaboravljeni fudbalski majstor spašava Palmeiras

Protekle noći su odigrani prvi mečevi polufinala brazilskog kupa, koje je donijelo duele Fluminensea i Palmeirasa, te Sao Paula i Santosa.

Fluminense je nakon prvog poluvremena imao prednost od 2:0, do koje je došao poocima Juniora i Guma, da bi u 60. minuti na scenu stupio zaboravljeni fudbalski majstor, 41-godišnji Ze Roberto. 

Bivši fudbaler Bayerna je sa bijele tačke pogodio za smanjenje rezultata na 2:1, a gol u gostima bi mogao biti zlata vrijedan njegovom timu u revanšu.

U drugoj utakmici sinoćnjeg programa Santos je u gostima slavio nad Sao Paulom sa 3:1. Golove za pobjedničku ekipu su postigli Gabriel, Oliveira i Marquinhos, dok je jedini strijelac za domaće bio Pato.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije