Zaboravljeni velikan večeras na terenu, najveće svjetske zvijezde su na 'Stade Oceanu'!

Igrat će prvi put poslije četiri mjeseca

Zaboravljeni velikan večeras na terenu, najveće svjetske zvijezde su na 'Stade Oceanu'!

Teme:

U moru fudbalskih utakmica koje imamo priliku gledati ovih dana, navijači širom svijeta su zaboravili na one lige koje su zbog koronavirusa prekinute. 

Najjača od njih je svakako Francuska. Zbog toga na malim ekranima nismo gledali ekipu kao što je PSG već preko četiri mjeseca, pa smo se uželjeli Angela Di Marije, Maura Icardija, Neymara i Kyliana Mbappea.

Svi oni danas će konačno biti na trerenu, prvi put poslije 11. marta i revanša osmine finala Lige prvaka.

Parižani naime danas igraju prijateljski meč u gostima kod Le Havrea koji će ekipi služiti kao prva pripremna utakmica za Ligu šampiona čija je završnica na rasporedu u augustu.

Trener Tomas Tuchel izvest će danas vrlo snažan sastav pa će svi koji budu u prilici gledati utakmicu vjerovatno moći da uživaju.

Inače, susret poćinje od 19.00 sati a igrat će se na stadionu 'Stade Oceane' i to uz prisustvo ograničenog broja gledatelja. Sve to ispratit će i TV kamere. 

Osim meča protiv Le Havrea, Parižani će igrati još dvije utakmice do kraja mjeseca i to protiv belgijske ekipe Waasland-Beveren i škotskog Celtica.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U nastavku možete pogledati postavu Tuchela za današnji duel:

Top Komentari

Ivica_Osim8
ma dje je PSG velikan, plasticari ne mogu i nece nikad bitu velikani
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije