Zabrana transfera je tu, ali bit će promjena: Kako će izgledati sastav Chelseaja naredne sezone?

Zanimljiv tim

Zabrana transfera je tu, ali bit će promjena: Kako će izgledati sastav Chelseaja naredne sezone?

Teme:

Ekipa Chelseaja suočila se danas sa velikim problemom.

Disciplinska komisija FIFA-e odlučila je da kazni londonske Plavce tako što im je zabranila dovođenje novih fudbalera u naredna dva prelazna roka.

Kazna je izrečena jer je klub sa Stamford Bridge stadiona navodno nelegalno potpisivao ugovore sa mladim fudbalerima, a iz kluba su odmah objavili da će uložiti žalbu.

Ukoliko ona ne upali, Plavci bi mogli imati veliki problem jer neće moći dovesti nove igrače, a engleski mediji su počeli sa predviđanjem kako bi mogla izgledati njihova postava naredne sezone.

Ugovor Gonzala Higuaina vjerovatno neće biti otkupljen, pa će sjajni 21-godišnji Tammy Abraham biti vraćen sa posudbe. Radi se o napadaču koji je ove sezone, igrajući za Aston Villu, postigao čak 20 golova u Championshipu. Christian Pulišić dolazi na ljeto nakon što je kupljen još u januaru, a Eden Hazard će vjerovatno put Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada je u pitanju ostatak ekipe, vjerovatno neće biti većih promjena. Uostalom, pogledajte i sami:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi