Skandal: Dvojica igrača pobjegla iz kampa reprezentacije!

Ne igraju večeras

Skandal: Dvojica igrača pobjegla iz kampa reprezentacije!

A. Čaušević

Čini se da nekim fudbalerima i nije prevelika čast da brane boje svoje domovine.

Italiju trese ozbiljna kriza nakon što je prošle godine senzacionalno osvojen Euro. Bajka Azzurra nije predugo trajala.

Italijani nisu uspjeli da se plasiraju na Mundijal, a prije nekoliko dana su izgubili i Finalissimu protiv Argentine sa ubjedljivih 3:0.

Azzurri će večeras početi svoje takmičenje u Ligi nacija, a za protivnika će imati reprezentaciju Njemačke. Ipak, dan uoči utakmice se desio veliki skandal u italijanskom taboru.

Naime, preko noći su iz kampa pobijegla dvojica fudbalera Lazija, Mattia Zaccagni i Manuel Lazzari i neće konkurisati za utakmice u junu.

Fudbaleri Nebeskoplavih su to uradili bez ičije dozvole i nisu se nikom javili te su se našli na udaru kritika.

Ubrzo su stigli sa opravdanjem kako su umorni i da jednostavno neće moći podnijeti teret junskih utakmica, ali je rijetko ko povjerovao u njihovu priču.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U taboru Azzurra se pribojavaju da se trend "bježanja" iz kampa ne nastavi u narednim mečevima što će Manciniju zadati ozbiljnu glavobolju.

Osim sa Njemačkom, Italijani su u grupi sa Mađarskom i Engleskom koje svoj međusobni duel također igraju večeras.

Top Komentari

pitariistok
Ja konto neka africka repka u pitanju...tamo Igraci bjeze gdje god odu...a oni ni manje ni vise nego azzuri jbt hahahaha...e cuj pobjegli hahaha
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi