Zadovoljstvo u FK Sloboda: Razvoj kluba će biti podignut na još viši nivo
Sloboda je polusezonu okončala na petom mjestu

Dobre vijesti za Tuzlake

Zadovoljstvo u FK Sloboda: Razvoj kluba će biti podignut na još viši nivo

Samir Mlaćo

Zahvaljujući većem Budžetu Grada Tuzla Javna preduzeća i ustanove, udruženja, organizacije i sportski kolektivi u odnosu na tekuću godinu u narednoj godini imati više novčanih sredstava na raspolaganju.

Tranša prema “RSD Sloboda” naredne godine iznostiti će 1.175.000 KM umjesto dosadašnjih 700.000 KM, a također su predviđena sredstva za izgradnju i rekonstrukciju stadiona Tušanj u iznosu od 1.389.219,66 KM.

"Rezultat je ovo odlične saradnje Upravnog odbora FK Sloboda Tuzla sa Gradskom upravom koja konstantno podržava razvoj kluba koji će biti podignut na još jedan viši nivou i to u godini kada će Sloboda obilježiti 100 godina postojanja", istakli su iz tuzlanskog premijerligaša.

Podsetimo, FK Sloboda se nakon prvog dijela sezone nalazi na petom mjestu sa istim brojem bodova kao i FK Željezničar.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mirza24
Ma Slobodi kada bi dali 5 mil sa ovim ljudima oni nece nista napraviti
11 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi