"Zaglavio" na doping testiranju, pa kući odnio i oprao svoj dres

Skromnost je vrlina

"Zaglavio" na doping testiranju, pa kući odnio i oprao svoj dres

Endin Čaušević

Jedan od najboljih mladih fudbalera u Engleskoj je Ryan Sessegnon koji trenutno nosi dres Fulhama.

Sessegnon će danas sa Fulhamom igrati finale doigravanja za ulazak u Premiership protiv Aston Ville u utakmici sezone. Ovaj 18-godišnji fudbaler zablistao je ove sezone u dresu Fulhama i oduševio je englesku javnost svojim nevjerovatnim partijama.

Ipak, ono što "oborilo" mnoge s nogu jeste jednostavnog i skromnost ovog mladog igrača. Naime, nakon jedne utakmice Championshipa Sessegnon je morao na doping testiranje na kojem se zadržao duže nego što se očekivalo.

Kada se vratio u svlačionicu shvatio je da je čak i ekonom koji se brine za opremu otišao. Sessegnon je ponio sa sobom opremu u kojoj je igrao i ujutro je ostavio sve bez teksta kada se pojavio s čistom i ispeglanom opremom koju je oprao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi