Zaha bi ipak mogao završiti u Seriji A

Želi ga Napoli

Zaha bi ipak mogao završiti u Seriji A

Krilni fudbaler Crystzal Palaca Wilfried Zaha mogao bi karijeru nastaviti u Seriji A.

Zaha se jedan od najtraženijih igrača ovog ljeta, a do sada se najviše povezivao sa transferom u Arsenal.

Ipak, prije nekoliko dana se u trku uključio i Everton, a sada je isto učinio i Napoli, prenosi britanski Daily Mail.

Klub sa stadiona San Pauolo je imao frustrirajući prelazni rok obzirom da je izgubio bitku za Nicolasa Pepea koji će završiti u Arsenalu, a vjerovatno su propali i mogući dolasci Jamesa Rodrigueza i Maura Icardija.

Napoli se zbog toga okrenuo Zahi koji također neće biti lak 'zalogaj'. Za njega je još uvijek zainteresovan i Arsenal, bez obzira na dolazak Pepea, a i Everton je navodno spreman ponuditi sjajne uslove reprezentativcu Obale Slonovače samo da dođe na Goodison.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inalče, Zaha iza sebe ima sjajnu sezonu u Premiershipu u kojoj je odigrao 34 utakmice i postigao 10 golova uz isto toliko asistencija.

On je prije Palacea igrao za Manchester United koji je također jedno vrijeme bio zainteresovan da ga vrati u svoje redove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi